Alla inlägg den 19 april 2011

Av Frida - 19 april 2011 18:56

Hej!

 

Idag så vare först värsta slappningen på förmiddagen xD Sen vid typ tjugo i 1 så åkte jag buss upp på stan.. Hade ridkläder och hela skitet på mig så alla typ kollade x) Sen så tog jag åttan till Karslund och där stod Jigsaw ute och alla barnen var typ på honom och ville klappa honom xD Sen så red jag GLOW :D Var så jävla länge sen jag red honom alltså!


 Vi red ut och varje gång jag använde långspöet så sparkade han bak ut och kastade med huvudet (; Söta lilla skit (L) Vi galopperade och såg rådjur och allt möjligt! Haha en riktig Hiss från min del alltså ;D Imorron ska jag inte hoppa med Grim för Therese ska rida honom :P Men ska gå ut en sväng med Freja och min lillasyrra kanske ska följa med och rida på Robin xD  Mamma ska antagligen med om hon ska med :P


Vart ingen fotboll idag för jag hade jätte ont i fötterna då mina ridskor är för små :/ Och jag var så väldans trött eftersom att jag red i tjocktröja på uteritten xD Smart va?! Har köpt bilder på två av hästarna på Karslund också :D På Petite såklart och så på Irco Mirac.. FYFAN vad jag saknar honom!!! Han var min favorithäst innan han dog :'( Vila i frid Irco! Han kunde inte gå för han var så gammal och mådde dåligt :( <33  Nu ska jag gå ut en sväng så vi ses senare eller imorgon :D


// Frida




 

Irco fyfan vad jag saknar dig!!! (L) Rest In Peace :'( <3



















Av Frida - 19 april 2011 10:01

Hellu!

 

 

Idag blire en sån där jobbig dag igen x) Först nu på dan ska jag bara slappa och kolla på TV för jag är så jävla trött efter igår xD Efter det ska jag åka till stallet och rida. Vi får nya hästar idag! Jag hoppas på att jag får Horsa, Ponsse, Glow, Adam, Gazella eller bus-Dahlia :D  Jag bryr mig egentligen inte om vilken häst jag får men vill gärna få en av dem ;) Imorgon blire stallet igen med Evelina :D Vi ska hoppa i ridhuset om inte någon annan hinner före ;) Som sagt så tappade Grim en sko igår när vi var ute och red så vi får se om han är omskodd tills imorn :P Haha, Jag kommer säkert ramla av xD Han försöker ju bocka efter hindret för att han tycker det är så kul ;) Det kan jag inte beskylla honom för :) Han är som han är x) Nu kör vi lite Hiss / Diss tycker jag ;)



Hiss:

 

 

 

Hissar dom här ridbyxorna ifrån Hööks Ridsport! Dom är otroligt sköna och lätta. Dom är knäförstärkta och otroligt sköna att ha på sig! Hiss för dem!



 

Hissar dom här ridhandskarna även dom ifrån Hööks Ridsport. Dom är otroligt sköna och ger bra grepp. Dom är slitbara. Jag har haft mina i ett och ett halvt år nu och dom är fortfarande lika bra och sköna (; I början är dom lite trånga men töjer sig efter handens storlek.



Diss:

 

 

 

Dissar dom här ridskorna ifrån Hööks Ridsport. Dom är faktiskt otroligt fula och ser inte alls ut som en ridsko! Däremot är dom rätt så sköna men fula så jag dissar dom till 98%.



 

Dissar dom här ridstrumporna från Hööks Ridsport. Dom är icke slitbara utan dom små stygnen går sönder och sticker upp. Dom är sköna men inte till 100%.



Jag måste dra nu så vi ses ;) <33


// Frida


  Brutus, Zalami & Ajax ifrån ridlägret i Göteborg :D Brutus ( Musblack ) jag älskar dig!! <33 Zalami ( Tror ni kan gissa xD ) = Malin's älskling! Ajax ( Bruna ) = FIN!!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Lev för dom du älskar!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<<
April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards