Alla inlägg den 12 april 2011

Av Frida - 12 april 2011 20:41

Hej allihopa! Förlåt att jag inte bloggat på vad är det.. en eller två dagar? Men jag har verkligen en jätte stressig vecka just nu! * Pust * Som ni kanske märker har jag väldigt mycket att göra på dagarna. Jag rider, Spelar fotboll och har två hästar att ta hand om så det blir lite stressigt ;)


Ni måste fortsätta kommentera! Kör i vind som man brukar säga xD Nu tycker jag att vi kör lite hiss eller diss eller vad tycker ni :D


Hiss:


 

Jag hissar dom här strumporna ifrån Hööks Ridsport! Dom är otroligt sköna och slitbara! Själv har jag både ett par gröna, blåa och gråa ;) Dom är dessutom mycket snygga med teckningen på själva strumpan och dom passar som både sommarstrumpa och vinterstrumpa och blir varken för varm eller för kall!


 

Jag hissar även denna ridhjälm som även den är ifrån Hööks Ridsport! Den är otroligt skön och skyddar bra och dessutom tycker jag att den är mycket snygg. Den finns i olika färger dessutom. Hakremmen är fastsatt i ettt skönt underlag som gör att den inte skaver emot hakan och halsen.


Diss:


 

Usch! Fetdissar dom här ridbyxorna ifrån Hööks Ridsport! Har haft ett par sådana och dom är inte sköna och är åtsittande vilket ibland skaver! Själv gillar jag jeans men dom här är inte ett dugg snygga. Dom är ej slitbara utan går lätt sönder!


 

Dissar detta pannband från Hööks Ridsport. Jag tycker att det mer ser ut som en dragkedja än ett pannband xD Det sitter inte ett dugg bra på ponnyer men lite bättre på storhästar men dom flesta får skav av det. Det är väldigt runt och åtsittande för hästen.


Ja det var lite av min åsikter men ni får höra mer imorgon för nu måste jag träna tills vårat prov ;)


Morsning

// Frida <3

  Alla hästarna i stallet: Rapide, Grim & Freja :D <3 P.S Evelina jag ser väll inte ut som en dvärg på Rappen va?! Grim är stor.. Jag är ingen dvärg?!?!? xD

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Lev för dom du älskar!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<<
April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards